Fudbal

Bio najskuplji na svijetu, sad ga niko neće: Nejmar molio bivši klub da ga vrati, trener neće ni da čuje!

Autor Dragan Šutvić

Nejmar želi ponovo na veliku scenu, ali od toga izgleda nema ništa,

Izvor: Profimedia

Barselona je htjela Nika Vilijamsa, pa onda Rafaela Leaoa, na kraju je probala da dovede Luisa Dijaza, ali nema se novca! Katalonci su kupili Danija Olma i sada redom rasprodaju igrače kako bi mogli da ga registruju, a u španskim medijima pojavila se informacija da su i u takvoj situaciji odbili Nejmara!

Pokajao se Brazilac što je 2017. u naponu snage odlazio iz kluba. U Pari Sen Žermenu su ga mučile povrede i bio je nekonstantan, dok je dolaskom u Al Hilal dobio veliki novac ali je odigrao tri meča, povrijedio se i nema ga na terenu godinu dana. Sada ima 32 godine i želi nazad. 

Nejmar ima ugovor sa Al Hilalom na još jednu sezonu, a iako je sam kontaktirao klub i istakao da želi da se vrati kada mu istekne ugovor to je odbijeno. Đoan Laporta i uprava su bili oduševljeni i željeli su da povuku taj potez, ali je novi trener Hansi Flik stavio veto na tu odluku. Očigledno da Nijemcu ne pada na pamet da radi sa igračem koji ima istoriju nediscipline u karijeri i izlazi iz teške povrede.

Pored Danija Olma tu su Feran Tores i Rafinja, Pau Viktor dobija šansu, a Ansua Fatija želi Flik da vrati u formu. Naravno prva opcija po bokovima je Lamin Jamal, tako da brojčano ima igrača na raspolaganju Flik, sada je pitanje da li je tu i kvalitet pored kvantiteta.