Fudbal

Realovo čudo od djeteta diglo buru: Nemate pojma, prošao sam pakao!

Autor Dragan Šutvić

Svi se pitaju šta se dešava sa Endrikom i ko ga je povrijedio.

Izvor: Printscreen

Real Madrid je uspio da upiše pobjedu u drugom kolu Primere, poslije remija sa Majorkom u prvom kolu savladali su Valjadolid 3:0. Opet je dugo škripalo u napadu, da bi Federiko Valverde načeo goste u 50. minutu. Čekalo se na drugi gol do 88. kada je Brahim Dijaz dao prelijep gol, a mladi Brazilac Edrik koji je ušao u 86. minutu stigao je do kraja meča da postigne gol.

Mladi 18-godišnji Brazilac je dugo čekao da dođe u Real Madrid, pošto ga je najtrofejniji klub na svijetu kupio još kada je imao 16 godina. Morao je u Brazilu da ostane do 18. a sada je poslije gola otkrio da je po dolasku u Madrid prošao pravi pakao!

"Pobijedili smo 3:0 i možemo da budemo srećni, lijepa je bila atmosfera na stadionu. Ovo je bila pobjeda pred našim porodicama koje su bile na tribinama, a meni to puno znači, znamo šta smo sve prošli u Madridu. Ljudi su ovdje kritikovali mene i moju porodicu, moju djevojku, to su bili teški momenti, sve je izgledalo kao pakao. Ali, evo danas je divan dan, treba doživjeti ovaj trenutak, puno nam znači svima", rekao je mladi Endrik. 

On je i na predstavljanju u Real Madridu pustio suzu, a iako mu je tek 18 godina itekako ima iskustva. U Palmeirasu je uspio da upiše 66 ligaških nastupa i da postigne 18 golova, a u seniorskom timu Brazila je već odigrao deset mečeva i dao je tri gola.