Fudbal

Radonjić izabrao da se ne pojavi u Torinu: Italijani tvrde, sve ovo radi zbog povratka u Zvezdu!

Autor Nebojša Šatara

Nemanja Radonjić želi samo u Crvenu zvezdu, sve ostale ponude odbija.

Izvor: MN Press

Nemanja Radonjić je trenutno na prekretnici. Lokalni italijanski mediji navode da je nakon pozajmice u Majorki van planova trenera Torina Paola Vanolija, a desetak dana pred kraj prelaznog roka on trenira invididualno u Beogradu i čeka poziv Crvene zvezde. Torino je već mečom sa Milanom počeo sezonu u Seriji A i vidjeli smo da je Radonjić van ekipe, a i ne želi da ostane među "bikovima".

"On je taj koji je izabrao da se ne pojavi. Za mene je on dobar igrač ali radim sa onima koji su mi na raspologanju i ne želim da traćim vrijeme na priču o onima koji nisu tu",rekao je trener Torina na pitanje gdje je brzonogi krilni fudbaler. 

Radonjić je upravo u Crvenoj zvezdi pružao najbolje partije i tu je revitalizovao karijeru. Nakon toga je za veliki novac prodat Olimpiku iz Marseja, ali se tu nije nametnuo. Slali su ga na pozajmice u Hertu, Benfiku i Torino, a kada ga je Torino i kupio ispao je iz kombinacije i otišao je na pozajmicu u Majorku. Sada ga izgleda čeka novi transfer. 

Osim Crvene zvezde postoji ponuda da ode u Empoli koji ga želi na pozajmicu, ali je on navodno odbio tu ponudu i ne želi da pojača ovaj klub. Što se Crvene zvezde tiče konkurencija na bokovima je velika, ali je u prethodnom periodu postojalo interesovanje za Radonjića.