Fudbal

Partizanov talenat otišao u Voždovac: "Jedan je od najboljih u Srbiji".

Autor Nebojša Šatara

Doskorašnji đak crno-bijelih Vanja Radulaški počeće seniorsku karijeru u Prvoj ligi, u dresu "zmajeva".

Izvor: MN Press

FK Voždovac doveo je golmana Partizana, Vanju Radulaškog (18). Klub iz Prve lige Srbije potpisao je sa U-18 reprezentativcem Srbije ugovor do 2028. godine.

Trener golmana Voždovca Jusmir Hatunić govorio je biranim riječima o Vanji. "On nije samo talentovan, on je jedan od najtalentovanijih golmana u Srbiji trenutno. Sjajne je građe, sjajnih fizičkih predispozicija, veliki radnik, sjajan momak i za Voždovac je ovo zaista veliki transfer jer od ovog momka mogu da se očekuju samo velike stvari. Pošto Vanja izlazi iz jedne malo teže povrede, u narednih mjesec dana uz ljekarski tim, Duško Korać i ja bavićemo se time da ga što prije vratimo u takmičarski pogon."

Radulaški će uz trenera Hatunića sa kojim već dugo radi, kao i kolegama golmanima, raditi na tome da se vrati u formu i ostvari potencijal, a kako je i sam istakao, Voždovac je idealna sredina za to.

"Mnogo sam srećan što sam došao u ovaj klub, Voždovac je iznjedrio mnogo dobrih golmana. Drago mi je što su me igrači, kolege i treneri prihvatili onako kako i dolikuje klubu kao što je Voždovac. Želim da ovaj klub vidim na vrhu tabele, jedva čekam prvu priliku da se dokažem šefu i stručnom štabu, da se vratim iz povrede i da Voždovac ponovo uđe u Super ligu."
Radulaški je ponikao u Partizanu i branio je za crno-bijele u omladinskoj ligi Srbije.