Fudbal

Trebalo da nasledi Rodića, otišao iz Zvezde bez obeštećenja: Biser crveno-bijelih ostaje u Superligi!

Autor Dušan Ninković

Talentovani fudbaler Viktor Radojević napustio Zvezdu i pojačao TSC.

Izvor: MN Press

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Viktor Radojević (20) novi je igrač TSC-a iz Bačke Topole, saopštio je taj klub. Talentovani lijevi bek kojem se predviđala lijepa budućnost na "Marakani" nije uspio da pobijedi konkurenciju u seniorskom timu Zvezde, pa se već na početku profesionalne karijere seli iz kluba.

Daleko više prilika da igra Viktor Radojević imaće u dresu TSC-a, koji ove sezone ima obezbijeđenu grupnu fazu u evropskim takmičenjima, dok će u domaćem prvenstvu pokušati da ponovi uspjehe iz prethodnih sezona. Radojević je potpisao trogodišnji ugovor, a crveno-bijeli neće dobiti obeštećenje. Zvezdi će pripasti 50 odsto od narednog transfera mladog fudbalera.

"Viktor Radojević (2004) je novo pojačanje TSC-a. Talentovani mladi lijevi bek odrastao je u omladinskim timovima Crvene zvezde, igrao je u ekipi Grafičara, a dva puta je nastupao i za reprezentaciju Srbije do 19 godina. Dobrodošao u TSC porodicu", navodi se na društvenim mrežama tima iz Bačke Topole.

Radojević je prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde i kalio se na pozajmici u Grafičaru, ali nije uspio da se izbori za ozbiljniju šansu u prvom timu. Iako je nekoliko puta bio na pripremama sa prvim timom, mladi lijevi bek nije uspio da se nametne, pa je odigrao samo sedam mečeva u seniorskom timu crveno-bijelih.