Fudbal

RADOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON REMIJA SA DEČIĆEM

Autor Anđela Vukčević Izvor Vijesti

Radović je zadovoljan izdanjem na premijeri.

Izvor: MONDO/Anja Rašović

Fudbaleri Sutjeske su u 1. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige, sinoć u Nikšiću, igrali neriješeno sa Dečićem - 1:1.

Sutjeska je povela u 28. minutu kada je povratnik u redove Nikšićana, Nikola Janjić, zatresao mrežu, da bi u drugom dijelu Dečić, preko Augusta, koji je postigao sjajan pogodak, došao do izjednačenja.

"Vidi se da je Dečić u takmičarskom ritmu. Veoma dobra utakmica, veoma dobra partija za nas, pogotovo u prvom poluvremenu. U prvom dijelu smo toliko prilika stvorili - najbitnije je da ekipa ovako dobro igra. Ovo je mlad tim, koji će sigurno imati oscilacija, ali koji ima dosta potencijala. Mogli smo da realizujemo šanse u prvom poluvremenu, pa bi nam bilo mnogo lakše. U drugom dijelu je rezultat vjerovatno povukao mlade momke da se vrate u defanzivni blok. Dozvolili smo Dečiću da napravi neke stvari, a onda smo kažnjeni", rekao je nakon meča trener Sutjeske, Miljan Radović.

Radović je zadovoljan izdanjem na premijeri.

"Sve u svemu, možemo da budemo zadovoljni - mislim da smo na pravom putu, da radimo dobre stvari. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Najbitnije je da stvaramo prilike, da igramo dobro i da iz toga dolaze šanse, koje će se sigurno realizovati u dogledno vrijeme", kazao je trener Nikšićana.

Sutjeska je sredinom prvog poluvremena ostala bez Dušana Vukovića koji se povrijedio.

"Dušan je važan igrač za nas. Nadam se da nije ništa ozbiljno. On je odličan profesionalac, fudbaler i momak. Iskreno se nadam da nije ništa strašno i da će se brzo vratiti", poručio je Radović.