Fudbal

BUDUĆNOST IGRA ZA FEĐU! Revanš utakmica humanitarnog karaktera!

Autor Milica Mrvaljević

Revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, između Budućnosti i CSKA 1948, koja se igra u četvrtak u Podgorici, biće humanitarnog karaktera.

Izvor: MONDO/ BALŠA JANKOVIĆ

Kako je saopšteno iz podgoričkog kluba, kompletan novac od ulaznica biće uplaćen na račun za liječenje dječaka Feđe Alkovića.

"Sigurni smo da ste čuli za hrabrog dječaka Feđu Alkovića za koga se Crna Gora molila i borila, Podgorica živjela, a Budućnost igrala... I sigurni smo da znate za njegovu istoriju bolesti, koja je toliko zloćudna da se uvijek vrati. Ali Feđa je lav! Sada nas taj naš mali drugar ponovo treba, možda i više nego ikada prije, kako bi se liječenje nakon Turske nastavilo u Španiji. Kako liječenje u Barseloni iziskuje velika finansijska sredstva, FK Budućnost AD Podgorica je odlučio da revanš utakmica Budućnost – CSKA 1948 Sofija, koja je na programu u četvrtak u 21.00 sat u Podgorici, bude humanitarnog karaktera. Kompletan novac od ulaznica će biti uplaćen za Feđinu budućnost, a kao klub apelujemo da se svi u našoj Crnoj Gori uključe u akciju i da shodno svojim mogućnostima pomognu liječenje našeg malog drugara", saopštila je Budućnost.

Novac možete da uplatite na žiro račun CKB banke na ime Milena Alković, a broj žiro računa je 510-0210988215028-20.

"Svi zajedno smo na novom ispitu, a cilj je da kao društvo učinimo novo dobro djelo... Za Feđu! Za Budućnost! Svi", poručila je Budućnost.