Fudbal

"NEĆU GA PRODATI ZVEZDI!" Šok za crveno-bijele, oglasio se predsjednik kluba!

Autor Dušan Ninković

Reprezentativac Slovenije Timi Maks Elšnik neće pojačati srpski klub ovog ljeta.

Izvor: MN Press

Činilo se da je sve gotovo i da Crvena zvezda dobija veliko pojačanja u vidu fudbalera koji je blistao za reprezentaciju Slovenije na Evropskom prvenstvu. Iako je bio na korak od Crvene zvezde, Timi Maks Elšnik (26) vjerovatno neće pojačati redove srpskog šampiona pred evropske kvalifikacije ovog ljeta. Tako barem tvrdi prvi čovjek slovenačkog kluba.

"Neću da prodam Timija Maksa Elšnika“, jasno i glasno je započeo razgovor za "Ekipa24" prvi čovjek Zmajeva Adam Delijus, a potom objasnio: "Cilj nam je da ponovo zaigramo u grupnoj fazi Konferencijske lige i uradimo nešto dobro. Zbog tih rezultata ne možemo da prodamo Timija."

Delijus je potvrdio da je Piza pokazala najkonkretnije interesovanje. "Tačno je da sam razgovarao sa predstavnicima Pize, ali sam im rekao isto što i vama sada. Nisam razgovarao ni sa kim drugim, Goran Boromiša mi je iznio interesovanje nekih drugih klubova, ali i ja sam ga obavijestio o konačnoj odluci", rekao je Adam o fudbaleru koji ugovor ima do narednog ljeta.

Ako ne bude novog preokreta, Elšnik će zeleno-bijelu opremu ponovo nositi u četvrtak, kada u Stožice dolazi ukrajinski tim Polisje u drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. "Moramo se boriti za dobro ovog kluba i slovenačkog fudbala uopšte. Kao i ostali predstavnici u evropskim takmičenjima. Slovenačka reprezentacija je svojim sjajnim nastupima na Euru skrenula pažnju evropske javnosti na slovenački fudbal, a sada i klubovi mora povući ovaj vagon napred", zaključio je Delijus.

Podsjećamo, Crvena zvezda je ovog ljeta već dovela golmana Marka Ilića, defanzivce Nemanju Stojića, Seola Jung Vua, Ebenezera Anana koji je proslijeđen u OFK Beograd, Nasera Đigu koji je bio na pozajmici iz Bazela, vezne fudbalere Dalsija i Luku Ilića, krila Lazara Jovanovića i Pumu Rodrigeza, kao i napadača Bruna Duartea. Crveno-bijeli trenutno najviše tragaju za lijevim krilom.