Fudbal

STANOJEVIĆ PRIČAO, BAŽDAR ZAPLAKAO! Pogledajte emotivan oproštaj napadača od Partizana

Autor Mladen Šolak

Mladi fudbaler crno-bijelih kroz suze govorio na rastanku od dojučerašnjih saigrača.

Izvor: FK Partizan

FK Partizan definitivno je prodao mladog napadača Sameda Baždara (20) Saragosi i on se u srijedu rastao sa doskorašnjim saigračima u Sportskom centru "Teleoptik".

Polušpic iz Novog Pazara, fudbalski odrastao u Partizanu, prihvatio je poziv iz Španije da za (nezvanično) 3,5 miliona eura pojača tim trenera Viktora Fernandeza u drugoj ligi. Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević poželio mu je sreću u ime ekipe i stručnog štaba uoči treninga.

"Napokon je i zadovoljan Baždar, dijete Partizana odlazi prvi put nije mu lako, drago mi je mnogo što ide baš u ovaj klub, a ne u neke duge klubove koje je imao, da ne pričam sada. Žlim mu sreću i hvala mu na ozbiljnosti i svemu", kazao je Stanojević, uz aplauz fudbalera.
Baždar je potom na rastanku govorio kroz suze.

"Sedam godina sam u klubu, bilo je i vrlo teških i lijepih momenata. Tri i po godine bio sam u prvom timu, sa nekima više, sa nekim manje, svi ste zaslužni za ovaj transfer koji će pomoći i meni i mom klubu. Jako mi je teško što napuštam Partizan, nisam znao da će biti ovako. Vama želim svu sreću, zdravlje prije svega, ako Bog da da odete što dalje u Evropi, da nastavite sa dobrim treninzima i da na ljeto slavimo titulu", kazao je Baždar, a onda mu je kapiten Svetozar Marković uručio dres koji su potpisali svi igrači.

Pogledajte rastanak u Humskoj: