Fudbal

PEKOVIĆ NAKON ELIMINACIJE OD TNS-a NE ZAMJERA IGRAČIMA

Autor Milica Mrvaljević

Tim iz Tuzi odigrao je 1:1 pod Goricom

Izvor: MONDO/Petar Stojanović

Dečić je igrao bolje nego u prvom meču, ali to je bilo daleko od dovoljnog da se eliminiše prvak Velsa.

Tim iz Tuzi odigrao je 1:1 pod Goricom i nakon poraza od 3:0 u prvom meču oprostio se od Lige šampiona u prvom kolu kvalifikacija i preselio u drugu rundu Lige konferencija.

“Nezahvalno je bilo juriti zaostatak od 3:0, ali probali smo da uspostavimo inicijativu od početka, po teškom vremenu i protiv dobrog rivala. Izašli smo visoko i igrali sa dozom rizika protiv tima sa dosta brzih igrača. Imali smo stativu u 14. minutu, potom još šansi. Ne znam kako bi se završilo da smo poveli u provm poluvremenu. Nijesmo uspjeli da realizujemo prilike koje smo imali, a onda smo primili gol iz jedanaesterca”, rekao je trener Dečića Milorad Peković.

Crnogorski prvak imao je dosta dobrih šansi…

“U drugom poluvremenu smo ponovo probali da nametnemo svoj ritam, imali incijativu, donekle nam je uspjelo. Dali smo gol, ali na kraju ostaje žal. Nadam se da ćemo izvući pouke i dočekati spremni narednog rivala. Uspjeli smo da se nametnemo protiv dobre ekipe, probali smo sve, ne mogu igračima ništa da zamjerim, nije lako igrati po ovakvom vremenu”, zaključio je Peković.

U Ligi konferencija rival Dečića najvjerovatnije će biti Dinamo iz Batumija.