Fudbal

MODRIĆ IZAZVAO EUFORIJU U MOSTARU: Ponosan sam što sam bio dio Zrinjskog

Autor Haris Krhalić

Luka Modrić bio je sinoć na premijeri dokumentarnog filma o Zrinjskom "HŠK Zrinjski - Priča o ponosu".

Izvor: Profimedia

Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida Luka Modrić (38) izazvao je neviđenu euforiju svojim dolaskom u ponedjeljak navečer u Mostaru, prenosi Jabuka.

Modrića je ispred stadiona Pod Bijelim Brijegom, na kojem je i sam igrao za Zrinjski na početku svoje karijere, dočekao veliki broj navijača, među njima najviše djece.

Izvor: MONDO/Stojan Lasić

Kapiten "vatrenih" je potom otišao do svog velikog murala koji se nalazi u kampusu u Mostaru. Zatim se uputio u Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače gdje su ga dočekali deseci djece koja su pohrlila fotografisati se s njim.

Modrić se, prije ulaska u salu, zaustavio u kafiću gdje se srdačno pozdravio s Franjom Džidićem – trenerom koji ga je vodio u Zrinjskom.

Fotografima i snimateljima ulazak u dvoranu nije bio dopušten prije početka premijere filma.

Na spomenutu premijeru pozivnicu je dobilo 700 gostiju među kojima su bili hrvatski selektor Zlatko Dalić, predsjednik HNS-a Marijan Kustić, bivši trener Zrinjskog Blaž Slišković i ostali…

Nakon završetka projekcije filma, prisutnima se obratio i sam Luka Modrić:

"Lijepo je biti u Mostaru nakon dugo godina i nadam se da ću u budućnosti dolaziti češće. Htio bih se zahvaliti i čestitati ljudima koji su radili ovaj film, napravili ste stvarno odličan i jako emotivan film. Naslov filma je isto odličan, priča o ponosu jer Zrinjski je ponos. Isto tako ja sam ponosam što sam bio dio Zrinjskog i što je moja profesionalna karijera krenula iz Zrinjskog. Htio bih se zahvaliti navijačima Zrinjskog, gradu Mostaru na ljubavi i podršci od prvog dana koju osjećam do dan danas. Hvala vam puno od srca", rekao je Modrić zaradivši veliki aplauz.