Fudbal

UŽASNA POVREDA LIONELA MESIJA: Jedva izašao sa terena, nije mogao da zaustavi suze! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Lionel Mesi je jedva izašao sa terena u finalu Kopa Amerike protiv Kolumbije.

Izvor: X/Sacha Pisani/MARCA in English

Lionel Mesi je osvojio svoj rekordni 45. trofej, ali je pobjednički pohod morao da gleda sa klupe! Razlog za to je povreda koju je doživio u 66. minutu meča kada ga je zamijenio mladi vezista Niko Gonzales. A povreda uopšte nije bila naivna! 

Lionel Mesi je na klupi zaplakao i to su kamere uhvatile, a pitanje je da li je plakao zato što je bio ljut i emotivan jer nije mogao da nastavi meč ili od bolova. Kada su kamere uhvatile njegov natečeni zglob pitanje je bilo kako će ponovo ustati na noge. Ipak rezervisti su odradili posao! U produžetku su ušli Lautaro Martinez i Đovani Lo Selso i upravo nakon njihove akcije je plavo-bijeli tim dao gol za novu titulu na Kopa Americi. 

Vidjeli smo na kraju i suze Anhela Di Marije, kome je ovo bio poslednji meč u reprezentaciji. Iskusni fudbaler iz Rozarija je završio karijeru sa 145 utakmica i 31 golom za Argentinu, zlatom i srebrom na Svjetskim prvenstvima, dva zlata, dva srebra i bronzom na Kopa Americi, zlatom na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine i zlatom na Svjetskom prvenstvu do 20 godina u Kanadi 2007. A pogledajte kako su izgledale Mesijeve suze: 

Dok je Anhel Di Marija jasno rekao da ne može više i da će sa 36 godina ovaj turnir Kopa Amerike biti njegovo posljednje pojavljivanje u nacionalnom timu, Lionelu Mesiju ne daju da ode! Rekao je selektor Skaloni da nema ništa od njegove penzije i da želi da ga zadrži u timu sve do narednog Mundijala. S obzirom da je do toga ostalo dvije godine vidjećemo da li će uspjeti u tome. Pogledajte kako je izgledao Mesijev članak poslije povrede: 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!