Fudbal

PRAVI SE TIM PUN SUPER ZVIJEZDA U SERIJI A: Ušli iz druge lige, pa redom dovode legende!

Autor Nikola Lalović

Sesk Fabregas je bio prvo veliko ime, sada dolaze redom.

Izvor: Profimedia

Kakav tim pravi Komo! Italijanski tim na čijoj klupi kao asistent sedi Sesk Fabregas vratio se u Seriju A posle 21 godine i odmah je krenuo da pravi nevjerovatan tim od veterana i slobodnih igrača. Već je u timu bio ofanzivac reprezentacije Italije i bivši igrač Milana, Torina, Bolonje i Napolija Simone Verdi, ali sada dolaze mnogo veća imena. 

Stigao je nekadašnji golman Liverpula i Barselone Pepe Reina i to posle još jedne sezone u Viljarealu gdje je i napravio fudbalsko ime. Zajedno sa njim iz Viljareala stiže Alberto Moreno koga takođe pamtimo iz Liverpula, a odbranu će kompletirati Rafael Varan koji posle godina u Real Madridu i nešto slabijih partija u Mančester junajteda sada stiže kao slobodan igrač.

Iz Mančester junajteda dolazi takođe otpisani Entoni Marsijal koji je plaćen čak 80.000.000 evra kada je stizao iz Francuske. Nije to kraj pojačanjima, pa će tako kao još jedan golman stići iskusni Pau Lopez iz Olimpika iz Marseja, a u napadu dolazi nekada najtraženiji italijanski fudbaler Andrea Beloti.