RAZOČARALI

ŠPANCI IZABRALI TIM KOJI JE NAJVIŠE RAZOČARAO EURO: Među njima dva reprezentativca Srbije i jedan Hrvat

Autor Haris Krhalić

Da li se slažete sa izborom?

Izvor: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Evropsko prvenstvo došlo je do samog kraja. Još je ostalo da se odigra finale između Španije i Engleske nakon kojeg ćemo saznati ko će se okititi titulom šampiona Starog kontinenta.

Po svemu viđenom do sada, Španija predvođena čudom od djeteta Laminom Jamalom važi za favorita u ovom meču, ali ne smijemo ni otpisati Englesku koja „provukla“ do finala gdje će sigurno imati motiv više da popravi dosadašnji utisak.

EURO 2024 je posljednjih mjesec dana glavna tema svih evropskih medija te se pomno prate sva dešavanja iz Njemačke.

Ugledni španski list Marka je izabrao 11 igrača koji su najviše podbacili na ovom šampionatu, a svoje mjesto na listi su našla i dva reprezentativca Srbije.

Dušan Vlahović sa Kristijanom Ronaldom i Romelom Lukakuom predvodi ovaj tim. Napadač Juventusa na EP odigrao je 177 minuta te se nije uspio upisati u listu strijelaca.

U veznom redu svoje mjesto pronašao je Sergej Milinković-Savić. Popularni SMS odigrao je nešto manje minuta od Vlahovića, odnosno 119, ali je učinak bio isti – 0 golova i 0 asistencija.

Fudbaleru Al-Hilala društvo u veznom redu prave kapiten Mađarske Dominik Soboslai i Škot Džon MekGin.

U defanzivi svoje mjesto pronašli su dva Italijana - Đanluka Manćini i Đovani di Lorenco te reprezentativac Danske Andreas Kristensen i Ukrajinac Oleksandr Zinčenko.

Marka je za golmana koji je najviše razočarao izabrala Dominika Livakovića.