Fudbal

ZOVE SE VANJA I 5 GODINA JE STARIJA OD LUKE MODRIĆA: Fudbaler sa ženom na Vimbldonu - smuvao je preko telefona

Autor Dragana Tomašević

Luka Modrić je danas na Vimbldonu sjedio u loži Karlosa Alkaraza - pored njega, Vanja Modrić

Izvor: Instagram/lukamodric10

Karlos Alkaraz plasirao se u finale Vimbldona, gdje će se vjerovatno suočiti sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem koji se upravo bori tu šansu protiv Musetija.

U Alkarazovoj loži je danas sjedeo i hrvatski fudbaler Luka Modrić, koji je na meč došao sa suprugom Vanjom. Par je bio i slično obučen, oboje su nosili teget sakoe, a za mnoge koji ne znaju, fudbaler je "pao" na nju čim ju je ugledao.

"Vidio sam je kako sjedi u pubu pokraj maksimirskog stadiona. Bio sam previše sramežljiv da bih uopšte razmišljao o tome kako da stvorim priliku da je upoznam. Znao sam da se zove Vanja, saznao sam i da je pet godina starija od mene, ali izgledom to nije odavala. Bila je mladolika, lijepa i odavala je utisak da je drugačija od drugih", rekao je jednom Luka.

Vanja je tada radila u agenciji Zdravka Mamića, a hrvatski mediji pisali su da je sve počelo njenim tročasovnim telefonskim razgovorom s Lukom, kao i da je veza od početka bila toliko ozbiljna da su posle šest mjeseci započeli zajednički život.

"Bio sam silno uzbuđen kad je nazvala, ali sam to, naravno, prikrio. Predstavila se, razmijenili smo nekoliko uvodnih rečenica, a ja sam joj spomenuo kako je znam iz viđenja. Trudio sam se da stalno postavljam pitanja i otvaram nove teme, samo da što duže bude na liniji. Razgovarali smo o svemu i svačemu, o njenom poslu, saigračima, o tome kakav će biti Dinamo, kako mi je igrati za Inter iz Zaprešića gde sam bio na pozajmici, mladoj reprezentaciji, kako mi se sviđa život u Zagrebu. Osjetio sam kako se opustila i tako je naš prvi kontakt potrajao više od tri sata. Bio sam zadovoljan dogovorom da ćemo se vidjeti kad se vratim u Zagreb, a povod je, naravno, trebalo da bude pronalaženje stana. Ali sama pomisao da ću se s njom sastati bila mi je VAU! Nadao sam se da je taj naš prvi, dugi razgovor bio odličan početak", ispričao je Luka, a prenosi Gloria.

Vanja i Luka Modrić su u braku od 2010. godine i imaju troje djece - sina Ivana i dvije ćerke, Emu i Sofiju.