Fudbal

PARTIZAN DOVEO DVA DESNA BEKA: Povreda napravila rupu, dovedena dvojica crveno-bijelih!

Autor Nikola Lalović

Dvojac koji je prošle sezone igrao u crveno-bijelom u Superligi, sada će igrati u Partizanu.

Izvor: MN Press

Partizan je u jednom danu kupio dva desna beka! Nakon što su prodali Aranđela Stojkovića Debrecinu, a pošto se nažalost Marko Živković ozbiljno povrijedio na pripremnoj utakmici, crno-bijeli su riješili da dovedu dva nova igrača na ovoj poziciji. Prije transfera su imali samo Aleksandra Filipovića na poziciji pored desne aut linije, a sada su stigli Milan Lazarević i Vukašin Đorđević. 

Iskusni 27-godišnji Milan Lazarević dolazi iz Vojvodine, a defanzivac rođen u Milićima je skoro cijelu karijeru proveo u Novom Sadu. Prvo je u mlađim kategorijama igrao za RFK Novi Sad, zatim je prešao u Vojvodiu, da bi seniorski debi imao u Proleteru. Potom je prešao u Vojvodinu, a sezonu 2020/21 proveo je u Radu i Lijepaji. Od 2022. godine je takođ bio u Vojvodini.

Drugo pojačanje je rješenje na mjestu "bonus igrača", a u pitanju je mladi Vukašin Đurđević koji dolazi iz redova Voždovca. Počeo je da igra fudbale u Mladenovcu, a seniorski fudbal je igrao u Radu i Voždovcu. Bio je dio selekcija Srbije od U15 do U19 nivoa.