Fudbal

BOMBA SA "SAN SIRA": Milan već odredio platu Strahinji Pavloviću!

Autor Bojan Jakovljević

Srpski reprezentativac mogao bi da se preseli u Italiju.

Izvor: MN Press

Jedan od najboljih igrača Srbije na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu Strahinja Pavlović mogao bi da se preseli u Italiju.

Ranije se za njegove usluge interesovao Napoli, u svojim redovima želio bi da ga vidi i engleski Brentford, a sada italijanski mediji pišu da je Srbin veoma blizu "San Sira". Navodno je Milan već odredio i platu koju bi Pavlović imao ukoliko obuče dres "rosonera", a radi se o 1,5 miliona evra po sezoni!

Navodno je Milan stupio u pregovore sa RB Salcburgom, u nadi da će dobiti "zeleno svjetlo" da privoli Srbina da se preseli u Italiju. Pavlovićeva cijena dodatno je porasla nakon dobrih nastupa za "orlove" tokom EURA 2024, te nema sumnje da će milanski gigant morati da izdvoji i više od 20 miliona evra, koliko se ranije spominjalo kao realna cijena srpskog defanzivca.

Pavlović trenutno u RB Salcburgu zarađuje 700.000 evra, što znači da bi mu se godišnja primanja poduplala ukoliko karijeru nastavi u Seriji A.

On ima još tri godine ugovora sa austrijskim klubom, a trenutno je na odmoru sa svojim sunarodnikom Dušanom Vlahovićem. Zvijezdi Juventusa upravo bi Pavlović mogao da bude jedan najtežih protivnika u najjačoj italijanskoj ligi sljedeće sezone.