POTPISALA

SRPKINJA NA GOLU LACIJA: Sara potpisala za "nebeskoplave", pa pomenula Mihu

Autor Bojan Jakovljević

Dosadašnja fudbalerka Intera potpisala je za novi klub u Seriji A.

Izvor: MN Press

Sara Cetinja (24) nova je fudbalerka Lacija.

Klub iz Rima izborio je promociju u Seriju A, a sada je odlučio da se pojača na golmanskoj poziciji. Odluka je pala na srpsku fudbalerku rođenu 2000. godine, koja je do sada nosila dres Intera. Cetinja će tako promijeniti klub, ali ostati na Apeninima.

"Ova sezona će biti najbolja u posljednjih nekoliko godina, očekujem da će biti veoma interesantna sa veoma jakim timovima i da ćemo se zabaviti. Lacio je u mom srcu veliki klub, ako ne i najveći na u Evropi i svijetu. Mihajlović? Sjajan čovjek i igrač”, poručila je Cetinja na predstavljanju u rimskom klubu.

Nekadašnja golmanka Spartaka iz Subotice, sa kojim je dva puta bila prvak Srbije, i Crvene zvezde, te povremena reprezentativka Srbije, tokom karijere u inostranstvu je kratko nosila dres Nansija, a onda je uslijedila selidba u Italiju 2021. godine.

Prvo je dvije sezone nastupala za Pomiljano, dok je prošlo prvenstvo provela u Interu. Sada je odlučila da pređe u klub koji je prošle sezone bio najbolji u Seriji B, te tako izborio promociju u najjači rang italijanskog fudbala za dame.