Fudbal

DANAS NA EURO 2024: Mečevi posljednjeg kola u grupama E i F

Autor Nikola Lalović

Na programu Euro 2024 su četiri utakmice i grupa u kojoj se ama baš ništa ne zna.

Izvor: AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Od 18 časova na programu je grupa E u kojoj se ama baš ništa ne zna. Igraju Slovačka i Rumunija, kao i Ukrajina i Belgija i tu su sva četiri tima sa po tri boda. Zatim od 21 čas gledamo mečeve Češka-Turska i Gruzija - Portugal.

NAJOPASNIJI MEČ EURA!

Ako Slovačka i Rumunija odigraju bez golova 0:0 prolaze dalje bez obzira na to šta će se desiti na drugom meču. Zbog toga postoji velika bojazan od namiještanja utakmice i mnogo se govorilo o tome. Vidjećemo, ako ovdje ne padne gol, pokrenuće to lavinu komentara.

FAVORITI NA IVICI

Belgijance je šokirala Slovačka, Romelu Lukaku je dva puta slao loptu iza Martina Dubravke ali mu nisu priznati golovi. Ukrajince je Rumunija pregazila na startu i sada sa po tri boda ova dva tima moraju da pobijede kako bi se nadali prolasku dalje.

OVO BI MOGAO DA BUDE STRAŠAN MEČ!

Sa jedne strane Češka je jako tvrda selekcija i zamalo da otmu bod Portugalu, sa druge strane Turci su odigrali spektakularan meč sa Gruzijom pa izgubili od Ronalda i ekipe. Oba tima i dalje mogu dalje i ovdje bi moglo da pršti!

KVIČA, HAJDE SAD!

Svima je ova Gruzija jako simpatičan tim! Imaju generaciju odličnih igrača, ali se još čeka da Kviča Kvarachelija pokaže kakva je zapravo "desetka". Sa druge strane Portugal je svoje odradio, već su prvi u grupi i vjerovatno će odmarati neke igrače. Teško da će među igračima za odmaranje biti Kristijano Ronaldo, on uvijek juri neki rekord...