Fudbal

TRI POTPISA U JEDNOM DANU ZA BUDUĆNOST

Autor Balša Janković

Nakon što je vratila reprezentativnog golmana Milana Mijatovića, Budućnost je u istom danu dovela tri pojačanja za defanzivu.

Izvor: MONDO/ BALŠA JANKOVIĆ

Ivan Brnović je nakon osvajanja Kupa najavio promjene u timu, a renoviranje je krenulo od odbrane...

Nakon što je vratila reprezentativnog golmana Milana Mijatovića, Budućnost je u istom danu dovela tri pojačanja za defanzivu.

Najzvučnije ime svakako je momak koji stiže iz redova velikog rivala Sutjeske - Dragan Grivić, vjerovatno najbolji desni bek u domaćem šampionatu.

Osim njega ugovor sa najvećim crnogorskim fudbalskim klubom potpisali su lijevi bek Petar Vuković, kao i štoper iz Rusije Ilija Serikov.

"Grivić je dogovorio ugovor na tri godine, mladi reprezentativac Crne Gore Vuković je stavio paraf na dvogodišnju vjernost, baš kao i defanzivac iz Rusije", objavila je Budućnost.

Grivić je osim Sutjeske (2018-2024) nosio još i dres Grblja (2012-2018), Vuković se vratio među "plavo-bijele" nakon godinu i po provedenih u Jezeru, dok je Serikov stigao iz ekipe Sokol Seratov, koja se takmiči u Drugoj ligi Rusije.

Osim za klub iz grada na Volgi igrao je i za Arsenal iz Tule, Tver, Soči, Čajku, Šinjik i Spartak Kostroma.

"Sva tri nova igrača bi već večeras trebala da dobiju priliku protiv Mornara pod Goricom u prijateljskoj utakmici", kažu iz Budućnosti.