Fudbal

FIFA SUSPENDOVALA PARTIZAN: Do 2026. godine nema pojačanja, zna se i razlog!

Autor Nikola Lalović

Partizan je pod kaznom.

Izvor: MN Press

Kako navodi "Sport klub" Partizan će u naredna tri prelazna roka imati zabranu dovođenja igrača! Navodno je FIFA izrekla zabranu do januara 2026. godine crno-bijelima da dovode pojačanja.

Nedavno je trener crno-bijelih Albert Nađ isticao da su ekipi potrebni novi igrači, a ako želi da pojača tim Partizan će morati da isplati sva neizmirena dugovanja i da ispuni uslove za ukidanje suspenzije. S obzriom da nova sezona počinje za oko pet nedjelja, to će morati da se uradi što prije.

Kazna je na snazi od 17. aprila, a jedno od najvećih dugovanja je ono prema japanskom krilnom napadaču Takumi Asanu. Sud za sportsku arbitražu u Lozani je presudio da mu crno-bieli duguju 460.000 eura, a takođe Partizan duguje i fudbalskom klubu Lugano za transfer reprezentativca Mađarske Filipa Holendera. 

Nedavno je donijeta i presuda da Partizan duguje novac i nekadašnjem fudbaleru ovog kluba Nemanji Joviću, a sada crno-bijeli hitno moraju da skupe novac kako bi prvo izmirili dugovanja, a onda pojačali ekipu. Dio novca bi mogao da dođe iz očekivanog transfera Mateuša Saldanje...