Fudbal

DA LI ALBERT NAĐ OSTAJE TRENER PARTIZANA? Šef crno-bijelih se oglasio za kraj sezone!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji fudbaler Partizana još nije čuo šta klupski čelnici planiraju za narednu takmičarsku godinu.

Izvor: MN Press

Fudbalski klub Partizan odigrao je još jednu sezonu koju će navijači pokušati brzo da zaborave, a nema mnogo prostora za pripremu narednog takmičarskog ciklusa. Crno-bijele čekaju izazovi već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a djeluje da u Humskoj nisu definitivno prelomili da li će Albert Nađ povesti crno-bijele u novu sezonu.

To je istakao i sam trener, koji je gostovao u emisiji na zvaničnom Jutjub kanalu Partizana. Nađ je tom prilikom govorio i o planovima za narednu sezonu, odnosno nedostatku komunikacije sa klupskim čelnicima o toj temi. Prvenstvo je tek završeno, pa su u Partizanu očigledno svi rešili da uzmu nekoliko slobodnih dana prije nego što sednu za sto i razmisle o narednoj sezoni!

"O planovima još nismo pričali, jer smo prij nekoliko dana završili prvenstvo. Nisam ni sjeo sa ljudima iz kluba da mi kažu kakve imaju planove u vezi - svega. Tako da o planjovima ne možemo još da pričamo", rekao je Albert Nađ prilikom gostovanja u Partizanovom podkastu.

Podsjećamo, Albert Nađ je ponikao u Teleoptiku, a zatim i mlađim kategorijama Partizana, prije nego što je odigrao četiri sezone u prvom timu. Usledila je avantura u Španiji gde je igrao za tri tima, pa novih pet godina u prvom timu Partizana. Nakon igračkih dana radio je kao koordinator u Partizanu, a kasnije je postao sportski direktor crno-bijelih. Bio je pomoćni trener u stručnom štabu kada je Partizan vodio Savo Milošević, zatim prvi trener filijale Teleoptik i na kraju pomoćni trener Partizana kod Gordana Petrića i Igora Duljaja.

Trener Partizana postao je u samom finišu sezone 2023/24, nakon odlaska Igora Duljaja iz kluba. Crno-bele je predvodio na pet mečeva u Superligi Srbije - poražen je od Vojvodine (3:2), remizirao sa Napretkom (3:3) i Radničkim (2:2), a savladao Mladost (3:0) i Čukarički (1:0).