Fudbal

BOMBA NA MARAKANI, VRATIO SE MILAN BORJAN! Sve je rekao u dvije rečenice, a onda se sjetio Bahara!

Autor Nikola Lalović

Milan Borjan se prisjetio odlaska sa "Marakane" koji mu je teško pao i otkrio da je sada na raspolaganju treneru Milojeviću.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda ima ozbiljne ponude za svog prvog čuvara mreže Omrija Glazera, a ukoliko ga proda u inostranstvo mogla bi da računa na legendu kluba! Milan Borjan je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, ali kako kaže vraća se u crveno-bijeli tim!

"Vraćam se, naravno. Još dvije godine imam ugovor, tako da tu sam!", rekao je Milan Borjan gostujući u emisiji Ami Dži Šou zajedno sa suprugom Snežanom. 

Potpisao je dugoročni ugovor sa crveno-bijelima, a onda je morao da ide na pozajmicu u Slovan u Bratislavu jer se nije uklapao u filozofiju Baraka Bahara. "Otišao sam u Slovan Bratislavu, dobio sam nagradu za najboljeg golmana u Slovačkoj, osvojili smo titulu tako da sam super", rekao je on, mada je priznao da mu odlazak iz Beograda tada nije pao lako.

"Iskreno da ti kažem teško mi je palo. Zvezda je moja druga porodica, prošao sam mnogo lijepih stvari sa Crvenom zvezdom i Zvezda mi je mnogo donijela u životu. Bilo mi je teško naravno, prvih nekoliko dana mi je bilo baš teško, ali poslije sam sjeo sam sa sobom, rekao da moram da nastavim život dalje i tako da sam nastavio dalje", istakao je Milan Borjan. 

Crvena zvezda je sa Omrijem Glazerom na golu ove sezone uspjela da osvoji duplu krunu, da igra u Ligi šampiona, a naredne sezone bi po svemu sudeći Milan Borjan mogao da bude opet u konkurenciji za mjesto među stativama. Do sada je odigrao 275 utakmica za klub, a pošto ima važeći ugovor sada je na raspolaganju Vladanu Milojeviću.

BONUS VIDEO: