Fudbal

HAOS U PRENOSU JUVENTUSA, LJUBOMORNA DJEVOJKA NAPRAVILA HAOS: Vidjela novinarku pored momka, pa upala u kadar!

Autor Nikola Lalović

Ovo se zaista ne viđa svaki dan.

Izvor: Twitter/Alezzzzio7

Rikardo Kalafiori se ove sezone proslavio u meču sa Juventusom, pošto je jedina dva gola u karijeri u Seriji A postigao upravo protiv "stare dame". Sada je nekadašnji fudbaler Rome, Đenove i Bazela došao u centar pažnje italijanskih medija zbog svoje djevojke!

Štopera Bolonje su mediji naravno željeli da intervjuišu poslije fantastične utakmice prethodnog kola Serije A nakon koje je Bolonja uspjela da obezbijedi prvi nastup u Ligi šampiona u istoriji, a to se nije baš svidjelo njegovoj djevojci.

Kada je Kalafijorijeva izabranica vidjela da prelijepa italijanska novinarka Đorđa Rosi uzima izjavu od njegov voljenog Rikarda, riješila je da "obilježi" teritoriju i to pred TV kamerama. Ovako izgleda Kalafijorijeva djevojka: 

Ona je upala u kadar, prvo je strasno poljubila svog dečka, a onda upala direktno između njega i Đorđe Rosi. Morao je da je zagrli Kalafijori i da tek onda nastavi da odgovara na pitanja o fudbalu. Pogledajte ovu situaciju: 

Đorđa Rosi je rođena 5. juna 1987. godine u Rimu i studirala je žurnalistiku, mada je nije završila. Sa 20 godina je krenula da radi na zvaničnoj televiziji FK Roma, a onda su je tu primijetile najveće italijanske TV kuće.

Prvo je počela da radi na "Skaju", pa je prešla na "Rai Sport", a onda i za "Mediaset". Izvještavala je sa mečeva Serije A, Lige šampiona, ali i sa Svjetskog prvenstva 2018. godine. Kada je napustila "Mediaset" počela je da radi za "DAZN" gdje je i sada. ovako izgleda Đorđa Rosi: