Fudbal

IVAN BRNOVIĆ, TRENER BUDUĆNOSTI, PODNIO PRIJAVU PROTIV NN LICA ZBOG LAŽNE OTMICE SVOJE ĆERKE

Autor Balša Janković Izvor RTCG

Kako saznajemo, Brnoviću je neko zaprijetio da će mu baciti kćerku u potok ako ne donese 20.000 eura!

Izvor: MONDO/Anastasija Đonović

 Koliko duboko se zaglibilo najbolje pokazuje nestvarna vijest do koje je došao Portal RTCG – trener Budućnosti Ivan Brnović podnio je krivičnu prijavu protiv NN lica zbog lažne otmice svoje kćerke?!

Kako saznajemo, Brnoviću je neko zaprijetio da će mu baciti kćerku u potok ako ne donese 20.000 eura!

Ispostavilo se, ipak, da je njegovo 13-godišnje dijete na sigurnom, ali je jasno da su htjeli da ga zaplaše i da mu učine život u najvećem crnogorskom klubu nepodnošljivim.

Brnoviću je u srijedu prijećeno nakon treninga, a juče je, kako nezvanično saznajemo, trebalo da ima sastanak sa vođama navijača, ali se od toga odustalo zbog jezivih prijetnji, piše RTCG.

U prethodnih nekoliko dana najtrofejniji crnogorski klub je u centru pažnje javnosti zbog potpuno pogrešnih razloga – nakon remija sa Sutjeskom, golman “plavih” Đorđije Pavličić je otvorenom pesnicom udario saigrača Igora Ivanovića, zbog čega je suspendovan na tri mjeseca.

Suspendovan je i kapiten Petar Grbić zato što je burno reagovao na odluku Brnovića da ga ne ubaci u igru u finišu meča sa Sutjeskom, a nakon utakmice su “varvari” ušli u svlačionicu i “prevaspitavali” igrače i lomili inventar.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica postupali su po prijavi koju je M.B.,supruga trenera fudbalskog kluba „Budućnost“, I.B., podnijela policiji.

M.B. je odmah po pozivu utvrdila da se njena ćerka nalazi u porodičnoj kući, na sigurnom, te je pristupila u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica kako bi prijavila slučaj.

Preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja cjelokupnog događaja, pripadnicipodgoričke policije identifikovali su broj telefona sa kojeg je upućen sporni poziv oštećenoj i utvrđeno je da je vlasnik maloljetno lice staro 13 godina, a sa kojim se u momentu pozivanja, nalazilo još jedno maloljetno lice, iste starosne dobi.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi krivičnog djela budući da su identifikovana lica krivično neodgovorna zbog godina starosti. Sa događajem su upoznati i Centar za socijalni rad i uprava škole čiji su pomenutimaloljetnici učenici, a koji će preduzeti dalje radnje iz svoje nadležnosti.