Fudbal

GOLMAN REALA ZNAO GDJE ĆE DA MU ŠUTIRAJU PENALE: Isplivao nov detalj, presudio šut od prije 5 godina! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nevjerovatno sa kakvim je znanjem Andrej Lunjin ušao u penal seriju protiv Mančester sitija!

Izvor: Twitter/Madrid Universe

Real Madrid je prošao u polufinale Lige šampiona posle boljeg izvođenja penala od Mančester sitija, a ispostaviće se da je Andrej Lunjin oba jedanaesterca odbranio posle savjeta saigrača. Vidjeli smo kako mu je Antonio Ridiger sugerisao na koju stranu će šutirati Mateo Kovačić, a sada se pojavio snimak na kome se vidi da je drugi golman Reala Kepa Arizabalaga dao upute kako da odbrani udarac Bernarda Silve. 

Portugalac jeste šutnuo jako loše i pravo u ukrajinskog čuvara mreže, ali je na isti način uspio da prevari upravo Kepu kada je Baskijac branio za Čelsi. Kepa je branio za Čelsi u finalu Liga kupa protiv Mančester sitija 2019. godine, a posle 0:0 došo je do izvođenja penala. Bernardo Silva je šutirao u četvrtoj seriji i uputio je loptu u sredinu, pa je sada Kepa savetovao saigrača da ne mrda sa gol linije kada on bude šutirao. Tako je i bilo!

"Konsultovao sam se sa ocem oko toga ko će izvoditi penale. Kepa i neki igrači su nam pomogli da promijenimo neke stvari", rekao je posle meča sin Karla Anćelotija Davide koji je pomoćnik svom ocu u stručnom štabu. Kamere su takođe uhvatile Španca kako dijeli savete Lunjinu i crta mu nešto na papiru, a očigledno je da mu je rekao šta će uraditi Bernardo Silva. Pošto je kod Reala promašio samo Luka Modrić "kraljevski klub" je prošao u polufinale.