Fudbal

HRVATSKI GOLMAN SE OBRUKAO! Primio najsmješniji gol sezone, pogledajte šta je uradio!

Autor Milutin Vujičić

Ivo Grbić će imati noćne more zbog golova koje je primio na "Enfildu".

Izvor: Tv Arena Sport/Screenshot

Dok su Čelsi i Mančester junajted igrali uzbudljivu utakmicu uz sedam golova (4:3), vrlo zanimljivo bilo je i na "Enfildu" gdje je Liverpul pobijedio Šefild junajted (3:1) i ostao na prvom mestu na tabeli. Iako je Liverpul "plesao", morao je mnogo napora da uloži da bi došao do pobjede i obezbijedili su je "bombom" Mekalister u 76. i Gakpo u 90, dok sve do autogola Bredlija u 58. nije bilo nikakve dileme oko toga ko će osvojiti sva tri boda.

Igrali su se "redsi" pred golom Iva Grbića, a poveli komičnim golom Darvina Nunjeza, sigurno najlakšim koji je Urugvajac postigao u karijeri. Apsolutna krivica je na Hrvatu koji je u 17. minutu dugo držao loptu i tražio kome da je proslijedi, a potom je napucao Nunjeza i lopta mu se odbila iza leđa.

Povremeni reprezentativac Hrvatske, koji je u Šefild junajted stigao u januaru iz Atletiko Madrida za 2,5 miliona evra, mogao bi brzo da se preseli na klupu jer se nije proslavio od transfera. Primio je 22 gola na sedam utakmica i daleko je od kvaliteta koje je pokazivao u Hrvatskoj (Lokomotiva Zagreb), a koji su ga prodali u Španiju. Dugo je bio tamo rezerva Janu Oblaku, išao je i na pozajmicu u Lil, ali možda jednostavno nema kvalitet.

Tagovi