Fudbal

I SRPSKA GLUMICA ZOVE NA ZVEZDA - IMT: Znate je sa televizije, možete da je vidite i na stadionu!

Autor Dušan Ninković

Talentovana srpska glumica Ivana Zečević redovno prati mečeve Crvene zvezde.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju borbu za šampionsku titulu utakmicom protiv IMT-a sa Novog Beograda, u 28. kolu Superlige Srbije. Na tri kola pre kraja prvog dela sezone, odnosno deobe tabele na plej-of i plej-aut, crveno-beli imaju četiri boda više od najvećeg rivala i dobru šansu da se izbore za domaći teren u trećem večitom derbiju ove sezone. Zbog toga je igračima važna podrška, a nju pružaju i poznati srpski glumci.

U ekipi koja je za zvanični kanal Crvene zvezde snimila promotivni spot našla se i talentovana srpska glumica Ivana Zečević, koja redovno prati mečeve crveno-belih. Ljubitelji kinematografije znaju je iz serija Grupa, Aleksandar od Jugoslavije, Kalkanski krugovi ili U klinču, a navijači Zvezde možda su je na nekom od prethodnim mečeva sreli na najvećem srpskom stadionu. Ako nisu, biće prilike za to protiv IMT-a, pošto će meč gledati u društvu Aleksandra Radojičića, Viktora Savića, Predraga Vasića i drugih. Pogledajte promo spot pred meč Zvezde i "Traktordžija":

Glumci zovu na Zvezda - IMT
Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Inače, crveno-bele čeka veoma gust raspored u narednom periodu. Odmah za vikend putuju na gostovanje radniku iz Surdulice, zatim u Kupu Srbije igraju protiv OFK Vršca, a u poslednjem kolu pred podelu tabele dočekuju Železničar iz Pančeva. Cilj Crvene zvezde je da u kratkom roku ostvari sve četiri pobede i nastavi put ka duploj kruni.