Fudbal

OSUĐEN ZA SILOVANJE, A PUSTILI GA IZ ZATVORA: Dani Alves prodao priču, za 1.000.000 eura izašao na slobodu!

Autor Nikola Lalović

Dani Alves se sam snašao i uz pomoć brazilskih medija je izašao na slobodu!

Izvor: Profimedia

Dani Alves je izašao iz zatvora posle 14 mjeseci pošto je platio kauciju koja je bil vrijedna više od 1.000.000 evra, a iako je u prvi mah bilo vesti o tome kako je kauciju iz svog džepa platio Nejmar, to nije istina. Sada se ispostavlja da je milion evra položila jedna medijska kuća u zamjenu za ekskluzivni intervju sa jednim od najtrofejnijih fudbalera na svijetu. 

Nekadašnji desni bek Barselone, Sevilje, Juventusa i Pari Sen Žermena je prvostepeno osuđen za silovanje u noćnom klubu u Barseloni, a prema navodima španske štampe jedan od uglednih brazilskih magazina je platio kauciju. Samom Alvesu je trenutno onemogućeno da barata svojim novcem na računima, tako da je po svemu sudeći morao da obeća ekskluzivni intervju u zamenu za veliku finansijsku injekciju.

"Magazin koji je dobro poznat u Brazilu pravi sjajne članke o bitnim ljudima u toj zemlji, ali radi i na internacionalnom nivou  uradili su to u zamjenu za intervju koji je vjerovatno već urađen", naglašava se u pisanju "Fieste" i "Mundo Deportiva".

Dani Alves sada ne  smije da napušta Španiju, oduzeti su mu pasoši Španije i Brazila i za sada je u svojoj kući u Barseloni gde čeka dalje odluke suda.