Fudbal

IZDAO GA PRIJATELJ! ALVEŠ IPAK OSTAJE U ZATVORU I TO ZBOG ODLUKE NEJMARA! Nastavlja se horor legendarnog fudbalera

Autor Milica Mrvaljević Izvor Kurir

Dogodio se novi preokret u slučaju Danija Alveša i njegovog boravka u zatvoru.

Izvor: Fotoarena / ddp USA / Profimedia

Gotovo na svakodnevnom nivou se pojavljuju informacije koje glasno odjeknu širom svijeta, odnosno svuda gdje pomno prate situaciju legendarnog fudbalera.

Podsjetimo, Alveš je osuđen na 4,5 godina zatvora, a nedavno se pojavila mogućnost da, pošto je proveo blizu godinu i po dana u pritvoru, bude pušten na uslovnu slobodu. Sud je to prihvatio, a fudbaler bi na slobodu mogao da izađe ako plati kauciju u visini od milion eura.


Inostrani mediji prenijeli su da bi novac trebalo da uplati Alvešov prijatelj, Nejmar, ali iz Nejmarove porodice je otkriveno da se to neće dogoditi.

Za nas, za moju porodicu, ovo pitanje je završeno. Tačka. Sa presudom španskog Suda za njegovu osudu, postoje spekulacije i pokušaj da se moje ime i ime mog sina povežu sa stvari koja nam više nije na dohvat ruke - poručio je Nejmarov otac koji je dodao i da Alveš može da potraži odgovor za svoje probleme u svojoj porodici.

Porodica Nejmar je pomogla proslavljenom fudbaleru tokom suđenja, a nakon što je Alveš postao osuđeni silovatelj, više ne žele da mu izađu u susret.