Fudbal

"NASTAVLJAMO DA GLEDAMO NAS I NIŠTA NE MIJENJAMO" Milojević poslije pobjede Zvezde i penjanja na tron

Autor Milica Mrvaljević Izvor Kurir

Utiske poslije pobjede Crvene zvezde nad Radničkim u Nišu rezultatom 0:2 i povratka na lidersku poziciju na tabeli, iznio je šef stručnog štaba beogradskog sastava, Vladan Milojević.

Izvor: MN Press

Spremili smo se dobro za utakmicu, ali nije lako igrati poslije derbija. Bilo je malo vremena za odmor, a opet je Radnički čvrsta ekipa i nije nam dozvoljavao da se razigramo. Ipak, sve dogovoreno smo ispunili, iako ima stvari koje treba da popravimo. Bez obzira na to što Radnički ima probleme, u Nišu je uvijek teško igrati, a vjerujem da će se izvući iz svega toga. Zasluženo smo pobijedili, čestitam igračima i navijačima - rekao je Milojević.

Zvezda je ponovo prva na tabeli, pošto je danas Partizan na svom stadionu izgubio od Napretka.

Ne razmišljam o tome. Bitno mi je bilo samo da pobijedimo. Nastavljamo da gledamo nas i ništa ne mijenjamo. Kao što sam uvijek govorio, dosta bodova je u igri, i prvenstvo je dugačko. Idemo utakmicu po utakmicu. U skladu s tim pozivam navijače da dođu u nedjelju na Marakanu. Potrebni su nam i ne sumnjam da će prepoznati trentak i napraviti divan ambijent. Volimo da igramo pred punim tribinama - podvukao je trener Crvene zvezde.