Fudbal

TRENER UDARIO NAPADAČA RIVALA GLAVOM: Skandal u Italiji, haos i tuča posle meča! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Leće i Verona su igrali meč koji je jako bitan u borbi za opstanak, a posle utakmice smo vidjeli pravi skandal.

Izvor: X/Raffaele/Screenshot

Skandal u Italiji! Na meču Lećea i Verone trener tima sa juga Italije Roberto D'Aversa udario je glavom napadača Helasa Tomasa Henrija! Nekadašnji fudbaler Milana, Monce, Sampdorije, Sijene i bivši šef struke Parme i Sampdorije izgubio je živce nakon poraza od 1:0 i nasrnuo je na francuskog napadača posle meča. Dobio je crveni karton, a sada je Leće osudilo postupak svog trenera.

"Otišao sam na teren kako bih spriječio moje igrače da dobiju crveni karton jer su ih fudbaleri Verone provocirali u poslednjim momentima meča i nakon kraja utakmice. Nije to bilo lijepo što sam uradio i to znam. Nema izgovora za to i otišao sam do igrača Verone da im objasnim moje ponašanje. Nisam namjerno ušao na teren da to uradim", rekao je D'Aversa posle meča. 

Leće je posle ovog poraza u velikim problemima pošto su sa 25 bodova izjednačeni sa Empolije, a imaju bod više od Udinezea i Frosinonea koji dijele mjesto koje vodi u Seriju B. Dva boda više imaju od pretposlednjeg Frosinonea, a Verona ih je pobjedom prestigla za bod, koliko ima i Kaljari. Čeka nas nevjerovatna trka za opstanak u poslednjih 10 kola, a pogledajte užasan potez Roberta D'Averse: