Fudbal

SAVIĆ: RADUJEM SE SARADNJI SA ROBIJEM, SIGURAN SAM DA ĆEMO IMATI DOSTA USPJEHA

Autor Đina Radulović Izvor Vijesti

Stefan Savić je sinoć sa svojim Atletiko Madridom poražen od Intera u Milanu (1:0) u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a nakon utakmice za TV Arena sport govorio je i o novom selektoru Crne Gore Robertu Prosinečkom.

Izvor: MONDO/Anđela Pešić

"Radujem se što ću raditi sa Robijem, siguran sam da će imati dosta uspjeha u našoj reprezentaciji i da ćemo gajiti dobru atmosferu u svlačionici. Vjerujem da ćemo sa njim na čelu napraviti dobar rezultat, prvenstveno u Ligi nacija", istakao je Savić, prnose Vijesti.

Njegov Atletiko nije blistao sinoć na "Meaci", ali ima i dalje ima 90 minuta u Madridu i pred svojim navijačima da sve "ispravi".

"Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, izgledali smo poprilično dobro na terenu, ali nas je na kraju skupo koštala ta greška. Ne očajavamo, sve je i dalje otvoreno, igramo na našem stadionu u revanšu i vjerujem da ćemo napraviti dobar rezultat pred svojim navijačima", naglasio je Savić.

Revanš sa Interom Savića očekuje 13. marta, dok će osam dana kasnije prvi put zaigrati i pod vođstvom Prosinečkog, pošto Crnu Goru očekuje najprije prijateljski duel sa Bjelorusijom, a potom i Sjevernom Makedonijom u Antaliji, pišu Vijesti.