Fudbal

MILAN PAVKOV SE VRATIO! Bomba na kraju prelaznog roka u Srbiji

Autor Mladen Šolak

Oglasio se i klub.

Izvor: Instagram/fkcukaricki/Printscreen

Milan Pavkov (30) novi je fudbaler Čukaričkog! U posljednjem danu prelaznog roka, bivši centarfor Zvezde vratio se u srpski fudbal poslije godinu i po, ali ne na "Marakanu", već u tim Gordana Petrića, bivšeg asa i trenera Partizana. Vijest o dolasku heroja istorijske pobjede Zvezde protiv Liverpula objavio je njegov novi klub.

"U smiraj prelaznog rok Čukarički je dobio veliko pojačanje, za ekipu sa Banovog brda potpisao je Milan Pavkov. Nekadašnji prvotimac Vojvodine, niškog Radničkog, Crvene zvezde i Al Fejhe stavio je paraf na vjernost Brđanima posljednjeg dana prelaznog roka. Prethodno, Pavkov je sporazumno raskinuo ugovor sa Al Fejhom iz Saudijske Arabije, a ugovor sa Čukaričkim potpisao je na godinu dana. Prije Pavkova Čukarički je u ovom prelaznom roku doveo golmana Ivana Lainovića, štopera Koruha Brikolu Guzmana, ofanzivnog vezistu Ji-Un Joa i napadače Vinisijusa Mela i Slobodana Tedića".

Pavkov bi već sljedeće nedjelje mogao da igra na "Marakani" protiv Crvene zvezde!

Visoki centarfor iz Begeča u prethodnom timu nije bio ni izbliza uspješan kao u Zvezdi, pa je dao samo jedan gol na 30 takmičarskih mečeva. Prethodno je u crveno-bijelom ostavio dubok trag i postigao 59 pogodaka na 152 nastupa, uključujući i dva nezaboravna gola protiv Liverpula, pogađao je i u "vječitom" derbiju i osvojio pet titula Superlige i dva trofeja Kupa Srbije. Sada je na novom početku u srpskom fudbalu.