UŽAS

BORJAN VRIŠTAO U BOLOVIMA USRED UTAKMICE: Na nosilima iznet sa terena! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Milan Borjan povrijedio se na utakmici protiv Žiline.

Izvor: Printscreen/YouTube/Hakim Pao 3

Milan Borjan doživio je tešku povredu u dresu Slovana iz Bratislave. Užascne scene dogodile su se na utakmici protiv Žiline kada je u 59. minutu pao na travu i počeo da vrišti u bolovima. Sve to dogodilo se poslije naizgled bezazlene intervencije kada je uhvatio loptu poslije slobodnog udarca i samo pao na zemlju.

U kakvim bolovima se nalazio govori i njegova reakcija. Previjao se u bolovima, vrištao je, uhvatio je za nogu saigrača koji mu je prišao da vidi šta se dešava. Sudija je ekspresno prekinuo meč i dao signal ljekarima da uđu na teren što se odmah i dogodilo. Prišli su i počeli da pričaju sa njim.

Ubrzo su donijeta nosila, a dobra vijest je to što je Milan ustao, djelovalo je da je u redu. Odbio je nosila, htio je sam da izađe, onda je samo odjednom ponovo pao na zemlju. Ljekari nijesu čekali njegovu dozvolu ponovo, pozvali su ljude sa nosilima i on je iznijet sa terena.

Stepen povrede još uvijek nije poznat, mada nije djelovalo ni malo naivno. Podsjetimo, on je u Slovanu kao pozajmljeni igrač Zvezde.