BRAVO!

JOVIĆ OPET SPASILAC MILANA! Dao gol za 60 sekundi, a reakcija Zlatana SVE GOVORI (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Luka Jović nastavlja da rešeta u dresu Milana.

Izvor: Twitter/SerieA/Screenshot

Srpski fudbaler Luka Jović ponovo je postigao za Milan i spasio svoj tim. I večeras na gostovanju Frozinoneu, kada je Milan bio u problemu, Jović je postigao gol za preokret od 3:2, što mu je peti pogodak ove sezone u Seriji A. Najbolje se snašao na petercu nakon što je bio u vazdušnom duelu, a interesantno je da se Zlatan Ibrahimović nije previše radovao na tribinama. Novi savjetnik gazde kluba kao da je u tom trenutku razmišljao zašto Jović nije počeo meč...

Pogledajte kako je Jović postigao novi gol u dresu Milana, posle samo 60 sekundi na terenu - što je još jedan dokaz da Pioli ne smije da ga drži na klupi:


Jović je prethodno svoju seriju golova i otpočeo početkom decembra protiv Frozinonea, da bi potom pogađao mrežu i Atalante, Salernitane i Udinezea, odnosno dva gola je dao i Kaljariju u Kupu. Uprkos svemu tome, dva mjeseca nije počeo meč u Seriji A, pa nas ne čudi smrknuto lice Zlatana Ibrahimovića koji navodno želi Antonija Kontea kao novog trener iduće sezone.

Milan je inače poveo u 17. minutu preko Žirua, potom je Soule iz penala izjednačio u 24, da bi potpuni preokret donio Maciteli u 65. Vratili su se "rosoneri" u život preko Gabije koji je prvi put u karijeri dao gol u Seriji A u 72. minutu, da bi ulazak Jovića u 80. minutu sve promijenio. Trebalo je srpskom napadaču samo 60 sekundi da dokaže da nije zaboravio da igra fudbal, iako su mnogi požurili da ga "arhiviraju".