Tragedija!

ŠAMPION SVETA UHAPŠEN ZBOG UBISTVA SUPRUGE: Hitno prebačena u bolnicu, ali nije preživela!

Autor Dušan Ninković

Svojevremeno jedan od najboljih na svetu sada je pod teškim optužbama.

Izvor: Instagram/rohandennis/printscreen

Strašne vesti stižu iz Australije - tamošnja policija uhapsila je nekadašnjeg biciklistu Rohana Denisa (33) pod sumnjom da je usmrtio svoju suprugu Melisu! bivši dvostruki svetski šampion, učesnik Olimpijskih igara i vozač na najvećim svetskim trkama suočava se sa teškom optužbom da je svojoj supruzi oduzeo život nakon što ju je udario automobilom ispred porodične kuće.

Kako prenose australijski mediji, Melisa se nalazila ispred kuće kada ju je udario terenac kojim je upravljao Rohan, a od zadobijenih povreda preminula! Ona je hitno prebačena u bolnicu, ali lekari nisu mogli da joj pomognu. Odmah nakon nesreće policija je uhapsila Denisa pod optužbom za ubistvo iz nehata nesavesnom vožnjom. Ovo su zajedničke fotografije Rohana i Melise:

Rohan Denis je od 2013. godine bio prisutan u samom vrhu svetskog biciklizma - vozio je za neke od najboljih timova i učestvovoa na najvećim trkama. Osvojio je po jednu etapu na trkama oko Francuske i Italije, dok je dva puta bio etapni pobednik na trci oko Španije. Najveće uspehe u karijeri napravio je na Svetskim prvenstvima, pošto je dva puta bio šampion planete u vožnji na hronometar.

Penzionisao se početkom godine, a kako je pisao na svom Instagram profilu njegova porodica - supruga, ćerka i sin - oduševljeni su bili što tata više vremena provodi kod kuće.