IZJAVA

BAHAR SE ZAHVALJIVAO DJECI KOJA SU GA SPASILA! Nasmijan posle teške pobjede Zvezde: Biće ovo sve dobro!

Autor Milutin Vujičić

Barak Bahar kratak posle pobjede Crvene zvezde u Superligi.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

Crvena zvezda je oborila svjetski rekord Real Madrida pošto je danas na stadionu "Rajko Mitić" uz dosta muke savladala Mladost (3:1). Zvezda je sa ovom pobjedom uspjela da se izjednači sa Partizanom, koji ima meč manje, ali isto tako je postala prvi tim na svijetu koji je na domaćem terenu vezao 122 utakmice bez poraza u prvenstvenim utakmicama. Za to su se pobrinuli Aleksandar Katai, Jovan Mijatović i Hvang In Bom.

"Dali smo brzi gol za samopouzdanje, ali primili smo gol posle dva minuta.. Bilo je tšeko da igramo protiv kontri, ali smo našli rješenje. Sviđaju mi se mladi igrači koji su ušli i promijenili igru. Biće ovo sve dobro!", kazao je kratko i jasno nasmijani trener crveno-bijelih Barak Bahar.

"Ima razloga da budemo zadovoljni. prvo poluvrijeme je bilo sasvim kvalitetno do 72. minuta, kada smo napravili prve izmjene, pošto nam je klupa tanka. Hvala momcima na odličnom otporu, prvo poluvrijeme je bilo odlično, a Zvezda je odlična ekipa i zasluženo je pobijedila, čestitam im na tome i želim sreću", kazao je Tomislav Sivić čiji je tim zaista pružio dobar otpor na "Marakani" i predstavio mladog napadača Uroša Sremčevića.

BONUS VIDEO: