Detalj!

POZNATI FUDBALER CELOM SVETU POKAZAO ZADNJICU! Tokom meča spustio šorts, kamere ga uhvatile! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Dok se spremao da izvede korner, bek Liverpula otkrio previše.

Izvor: x/printscreen/@DazzlerDiaz23

Fudbaleri Liverpula savladali su Šefild junajted u 15. kolu, a meč je obeležio i jedan veoma zanimljiv detalj iz 37. minuta. Dok se pripremao da izvede korner i loptu ubaci pred gol rivala, desni bek slavnog engleskog kluba Trent Aleksander-Arnold pokazao je zadnjicu čitavom svetu. Izgledalo je kao da pokušava da uvuče dres u šorts, ali...

Nije baš ispalo tako. Trent Aleksander-Arnold prvo je previše spustio donji deo opreme, a dok nije stigao da navuče dres na otkriveni deo tela čitav svet je mogao da vidi deo njegove zadnjice. Naravno, to su odmah primetili korisnici društvenih mreža, pa je snimak na kojem je Aleksandar-Arnold delimično nag postao hit na društvenim mrežama. Pogledajte i vi kako je to izgledalo:

Inače, Trent Aleksander-Arnold igra fantastično ove sezone i jedan je od najvažnijih fudbalera u timu Jirgena Klopa. Na 13 mečeva u Premijer ligi ima dva gola i dve asistencije, a u poslednje vreme je u sjajnoj formi - protiv Mančester sitija (1:1) je postigao gol, bio je strelac i u pobedi nad Fulamom (4:3), a protiv Šefild junajteda je asistirao. Tako je uticao da Liverpul osvoji sedam bodova iz poslednja tri meča i stigne do druge pozicije na tabeli:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt