Fudbal

MIJATOVIĆ: ŠANSE NAM NISU VELIKE ALI SVE JE MOGUĆE!

Autor Balša Janković

Fudbalsku reprezentaciju Crne Gore čekaju dva posljednja meča u kvalifikacijama za Euro.

Izvor: MONDO/Anja Rašović

Prvi je u četvrtak pod Goricom protiv Litvanije, tri dana kasnije je protivnik Mađarska u Budimpešti i “hrabri sokoli” ako žele da budu drugi moraju da osvoje maksimalnih šest bodova i da se nadaju da će Bugarska savladati Mađare kod kuće ili Srbiju u gostima.

Jasno je da su male šanse za tako nešto…

“Na nama je da odradimo to kako treba, da pokažemo kvalitetnu igru i napravimo rezultat, da završimo kvalifikacije na dobar način”, rekao je golman Milan Mijatović.

Nada mora da postoji.

“Dok god postoji šansa, nadamo se. Mala je šansa, ali sve je moguće. Naše je da pružimo dobru igru i pokušamo da ostvarimo dvije pobjede”, istakao je Mijatović.

Prvi meč je sa Litvancima.

“Pokazala je Litvanija da je dobra, posebno protiv nas. Tvrda je ekipa, dosta nas je namučila u Kaunasu. Mi smo pokazali karakter, ali smo primili gol u posljednjoj sekundi. Dužnici su nam”, jasan je Mijatović.

Crnu Goru zanima šta će u četvrtak uraditi Bugarska protiv Mađarske.

“Promjena selektora može da donese Bugarima motivaciju. Nadam se da će se utakmica igrati i da će biti povoljan rezultat”.

Crna Gora u duelu sa Litvanijom neće moći da računa na povrijeđenog Adama Marušića, a zbog kartona će nedostajati i Stefan Savić.