Fudbal

TRAGEDIJA! POGINULA DVA FUDBALERA SLOGE: Auto sletio s puta, TROJICA su uspjela da se izvuku!

Autor Nemanja Stanojčić

Dvojica fudbalera Sloge poginula su u saobraćajnoj nesreći...

Izvor: Facebook/GO SDP Bosanska Krupa

Tragične vijesti pogodile su region. Dvojica fudbalera Sloge iz Bosanke Otoke poginula su u saobraćajnoj nesreći. U automobilu je bilo njih petoro, trojica fudbalera uspjela su da se izvuku, dok su dvojica nažalost nastradala u reci. Stigla je potvrda od strane gradske ordanizacije SDP "Bosanska krupa" i objava na društvenim mrežama.

"Dragi prijatelji, dogodila se tragedija u Bosanskoj Otoci. Igrači NK Sloga iz Bosanske Otoke, njih pet, imalo je saobraćajnu nesreću. Sletjeli su sa puta pored mosta. Tri fudbalera spasila su se i izašla iz vozila, ali su nažalost u vodi ostali kapiten Nedžad Mujagić Džoni i Fajić Adnan. Nedžad je bio zaposlen u JKP 10. jul i radio je na naplati računa za utrošenu vodu, dok je Adnan sin Fajić Rizaha, nekadašnjeg fudbalera Sloge, radio je na benzinskoj pumpi", navodi se u objavi.

Uz to je navedeno da službe za spašavanje na vodi i u vodi i članovi kajak kanu kluba od ranog jutra rade na vađenju olupine i tijela stradalih. Više detalja o tragičnom događaju i tome šta je dovelo do svega trebalo bi da bude poznato uskoro.