Jedva dočekao

I MENI JE TO ISTO URADIO, ON JE DINOSAURUS! Italijan bacio "pod voz" i košarkaša Zvezde, Majk Džejms mu odmah uzvratio!

Autor Nikola Lalović

Kevin Pangos i Šabaz Nejpir su se našli na udaru Etorea Mesine, a to se nije svidjelo Majku Džejmsu.

Izvor: MN Press

Velika se prašina digla oko izjava Etorea Mesine o Kevinu Pangosu i Šabazu Nejpiru! Kritikovao je trener Olimpije iz Milana svog sadašnjeg plejmejkera, Pengosa a zbog izjave o košarkašu Crvene zvezde Meridianbet, Nejpiru, je morao da se ispravlja i demantuje, nakon što se oglasio i sam plejmejker crveno-bijelih. Sada je na sve ovo reagovao i Majk Džejms! 

Vođa Monaka, jedan od najboljih košarkaša u Evropi u prethodnih nekoliko sezona, istakao je u razgovoru sa svojim pratiocima na tviteru da je i on imao isti tretman kod Mesine, a o iskusnom treneru je rekao da je "dinosaurus". 

  • Majk Džejms: Dođavola, brate on je upravo bacio Pengosa u okean, smiješno! Kul je, Kevine, i mene je izbacio u svemir!
  • Pratilac: On je pobjednik i zato te je izbacio, jer ako si zaboravio on je višestruki osvajač Evrolige, tako da sigurno zna stvari bolje nego ti i Kevin. 
  • Majk Džejms: "Osvajanje Evrolige kada je Kajl Hajns (37) bio na koledžu mi ne pokazuje da danas zna da pobjeđuje", aludirao je Amerikanac na to da je Mesina poslednji put osvojio Evroligu 2008.
  • Pratilac: Pobjede su pobjede, ne znam za prošlost, ali je liga bila teška dvehiljaditih, poštuj istoriju Majk. Siguran sam da bi Fil Džekson i sada pobjeđivao. 
  • Majk Džejms: Izgubio je u Njujorku kada mu je Derek Fišer bio trener i onda se penzionisao, a da ništa nije rekao.
  • Pratilac: Ne razumiješ poentu onoga što govorim. Pobjede su pobjede i ako se Mesina povuče biće zapamćen kao jedan od najvećih ikada u Evroligi. Ti si sjajan poenter, ali nisi ništa dokazao u najbitnijem dijelu sezone, tj. u plejofu!
  • Majk Džejms: Biću zapamćen kako god brate... Ja sam cementiran, Tvoja logika nema smisla.
  • Pratilac: Naravno da hoćeš i vjeruj mi ja te volim, ali prestani da ne poštuješ Mesinu.
  • Majk Džejms: On je dinosaurus brate... Izgubio se... Mora da se pregrupiše i da se pogleda u ogledalo, da evoluira ili će se ovo nastaviti, zaključio je igrač Monaka.

Mnoge je iznenadila citirana Mesinina izjava o tome da Šabaz Nejpijer "šalje poruke da se vrati u Armani", čime je dodatno otežao situaciju Amerikancu koji u Zvezdi ne uspijeva da uđe u formu i da opravda očekivanja. Italijan je uz to oštro kritikovao i igru svog aktuelnog plejmejkera Kevina Pengosa, a onda se nakon svega opravdao time da ništa slično nije rekao i da "poštuje druge igrače i timove".

BONUS VIDEO: