Šampionski

SITI POBIJEDIO ZA CRVENU ZVEZDU: Haland i šampioni gaze kroz Ligu šampiona, ovo su dobre vijesti za crveno-bijele!

Autor Nikola Lalović

Mančester siti je vrlo rutinski savladao Jang Bojs na svom terenu i tako otišao u nokaut fazu Lige šampiona.

Izvor: Profimedia

Mančester siti je učinio uslugu Crvenoj zvezdi i na svom terenu je pregazio Jang Bojs! Na kraju je bilo 3:0, a mogao je tim Pepa Gvardiole da dođe i do mnogo ubedljivije pobjede.

Igrao je šampion Evrope sa igračem više od 53. minuta kada je vezista Lajper zaradio drugi žuti karton, ali već tada je bilo 3:0 za "građane" i već tada je sve bilo gotovo kada je podjela bodova u pitanju. 

Sve je počelo u 23. minutu kada je dosuđen penal, a Erling Holand to nije "oprostio" Švajcarcima, pa je postigao gol sa kreča za 1:0. Taman kada se mislilo da se tim rezultatom ide na odmor Fil Foden je pogodio za 2:0 u nadoknadi vremena. a onda je Erling Holand na početku drugog poluvremena dao pogodak za 3:0.

Posle četiri kola Mančester siti je već prošao u nokaut fazu Lige šampiona pošto ima maksimalnih 12 bodova i Crvena zvezda i Jang Bojs ne mogu da ih stignu, dok je i Lajpcig realno daleko od prvog mjesta. Ipak pošto je Zvezda sada u prednosti u gol razlici u odnosu na Jang Bojs, srpski tim je posle ovog kola na trećem mjestu u grupi. 

BONUS VIDEO: