Fudbal

JOVETIĆ: PLASMAN BIO BIO NAJVEĆI USPJEH MOJE KARIJERE! RADULOVIĆ: SIGURAN SAM DA SJUTRA MOŽEMO DA KONTROLIŠEMO 90 MINUTA

Autor Mirela Ljumić

Meč na Marakani počinje sjutra u 20:45. Od rezultata će najvjerovatnje zavisiti koja reprezentacije ide na Evropsko prvenstvo.

Izvor: MONDO/Anja Rašović

“Ovaj meč je prava prilika da se pokažemo u još jednom pravom izdanju, onom koje nas krasi u ovim kvalifikacijama. Da smo na dobrom putu i da igramo dobar fudbal pokazuje i to što smo došli na korak od Evropskog prvenstva”, poručio je na presu u Beogradu naš selektor Miodrag Radulović.

Selektor ne želi da stvara veliki pritisak našim momcima, a nada se da će ovoga puta pružiti 90 i više minuta odlične igre.

“Međutim, nećemo momcima da pravimo veliki pritisak, ono jedino što od njih zahtijevam je da pruže maksimum. U Podgorici smo 80 minuta kontrolisali situaciji, a siguran sam da sjutra možemo to da ponovim 90 i više. A, ako ponovimo možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Želimo da dostojno reprezentujemo fudbal države iz koje dolazimo”, dodao je Radulović.

Podsjetio je na navijanje u Podgorici.

“U Podgorici je bila atmosfera na koju smo svi ponosni. Znamo da i sada dolazi veliki broj navijača iz Crne Gore, znamo da i ovdje imamo veliki broj navijača i želim da prije svega pružimo maksimum i da se odužimo njima i zahvalimo”, zaključio je Radulović.

Kapiten naše reprezentacije Stevan Jovetić emotivno shvata mogućnost plasmana na EP.

“Odlazak na EP sigurno bi bio najveći uspjeh moje karijere, to je nešto što čekamo 16-17 godina. Uvijek su tu emocije kada se igra za reprezentaciju, a kada su ovako važne još je izraženije. Bitno je da ostanemo mirni i da na terenu pokažemo šta možemo”, poručio je Jovetić na presu u Beogradu.

Jovetić je spreman za reprezentaciju da igra koloko treba.

“Ako treba i 90 minuta, posebno za reprezentaciju. Osjećam se dobro i mogu da budem zadovoljan s obzirom da sam bio bez kluba i da nisam igrao mnogo”, zaključio je Jovetić.

“Idemo na pobjedu, ali nikada ne znate šta može da vam donese rezultat”, istakao je kapiten.