Fudbal

"BOSNA VIŠE NIKADA NIGDJE NEĆE OTIĆI!" Još se priča o izjavi Ognjena Vranješa!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ izjavio je svojevremeno da "zmajevi" više nikad neće izboriti plasman na neko veliko takmičenje.

Izvor: MN Press

Banjalučki fudbaler Ognjen Vranješ, koji je trenutno član Čukaričkog, istakao je u emisiji "Na ivici terena" televizije ATV da se reprezentacija Bosne i Hercegovine nikada više neće plasirati na veliki turnir. Iskusni defanzivac bio je gost u ovoj emisiji u martu 2022. godine, kada je ekipu ugostio u Atini, a izjavu je davao u opremi AEK-a, svog tadašnjeg kluba i tima u kojem je pružao najbolje partije.

Na konstataciju novinara ATV-a da je Vranješ jedini fudbaler iz Banjaluke koji je bio učesnik Svjetskog prvenstva (Brazil 2014. godine), uz osmijeh je Vranješ dodao: "I poslednji! Bosna više nikada nigdje neće otići, nažalost". Ova izjava mogla bi da izazove mnogobrojne reakcije u Bosni i Hercegvoini, posebno kada se ima u vidu da Vranješ nije omiljen među navijačima tamošnje reprezentacije!

Podsjećamo, reprezentaciju BiH sada vodi Savo Milošević, koji je početkom oktobra preuzeo novu funkciju u karijeri. Na debiju novog selektora savladan je Lihtenštajn, a naredni izazov "zmajevi" imaju protiv reprezentacije Portugala. Plasman na Evropsko prvenstvo gotovo je nedostižan direktno, ali će Bosna i Hercegovina priliku imati i kroz plej-of.

 BONSU VIDEO: