Fudbal

JOVETIĆ: IMAMO VREMENA DA SE OPORAVIMO I SPREMIMO ZA MEČ PROTIV SRBIJE, VJERUJEM DA MOŽEMO POBIJEDITI

Autor Mirela Ljumić Izvor CdM

Za četiri dana je ključni kvalifikacioni meč, gostovanje reprezentaciji Srbije u Beogradu.

Izvor: MONDO/Anja Rašović

Stevan Jovetić kaže da je Edvin Kuč donio kvalitet koji reprezentacija nije imala dugo vremena, te da je osvježenje u nacionalnom timu.

Joveta je igrao 60 minuta u trijumfu nad Libanom 3:2. Meč je obilježio novajlija Kuč sa dva pogotka.

“Nije bilo lako igrati ovu utakmicu. Bile su prazne tribine, a utakmica prijateljskog karaktera. Imamo u podsvijesti taj meč protiv Srbije. Igrali smo oprezno, vodili dva razlike tokom većeg dijela susreta. Utisci su pozitivni”, rekao je Jovetić, javlja CdM.

Edvin Kuč je otkrovenje…

“Drago mi je zbog njega. Mislim da nije mogao ni da sanja bolji debi. Prvi njegov gol – odavno nisam vidio ljepši. Kod drugog je ušao sa pozicije zadnjeg veznog, a tokom utakmice je pokazao da posjeduje kvalitet koji već duže vrijeme nismo imali. Srećan sam kad dobijemo nove igrače, jer nam treba osvježenje. Debitanti su odradili odličan posao, kao i ostali igrači, takođe. Bila je ovo jedna dobra proba i pokazalo se ko može da pomogne. Sada treba da nastavimo u ovom ritmu”, naglasio je Jovetić.

Za četiri dana je ključni kvalifikacioni meč, gostovanje reprezentaciji Srbije u Beogradu.

“Oni prije toga igraju tu utakmicu u gostima protiv Mađarske… Ima raznih kalkulacija. Međutim hajde da se koncentrišemo na sebe, jer od nas samih zavisi sve. Ako mi dobijemo utakmicu u Beogradu još će više zavisiti od nas, a to je najljepše. Imamo vremena da se oporavamo i spremimo za taj susret. Vjerujem da možemo stići do pobjede”, zakljućio je crnogorski napadač.