POGLEDAJTE!

KATASTROFA SRBIJE U ENGLESKOJ! Lučić dao GOLČINU za "orliće", a onda potop (VIDEO)!

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte fantastičan gol Vladimira Lučića za mladu reprezentaciju Srbije protiv Engleske, nakon čega je došlo do "potopa".

Izvor: RTS / Printscreen

Mlada reprezentacija Srbije je povela u 27. minutu protiv Engleske, usred Notingema! "Orlićima" prednost je doneo Vladimir Lučić, talentovani fudbaler Crvene zvezde, koji je posle odlične akcije sa Aljošom Vasićem sa 16 metara odapeo strijelu koja je završila iza leđa golmana Traforda. Pogledajte majstoriju:


Prethodno je Lučića posebno hvalio Dragan Stojković Piksi, koji ga je vodio i na mini-turneju u januaru ove godine u SAD, kada je odigrao odličnu utakmicu, dok je potom ipak prebačen u mladu reprezentaciju Srbije. Čini se da će biti jedan od najvažnijih igrača selektora Dušana Đorđevića, pošto je odlično igrao i protiv Azerbejdžana (2:0) kada je bio asistent sa kapitenskom trakom oko ruke.

Nažalost, Engleska je preokrenula 3:1 do poluvremena golovima Džejdena Filodžina, Rorija Delapa i Harvija Eliota, tako da je jasno da postoje još neke stvari koje je potrebno popraviti da bi se reprezentacija "podigla". Nažalost, još gore je bilo u nastavku kada se razigrao Madueki iz Čelsija i u 53. i 59. minutu povisio na 5:1, zatim i Filodžin u 63. minutu za 6:1.

ENGLESKA: Traford - Luis, Hamfris, Kresvel, Brentvajt - Filodžin, Eliot, Palmer - Delap, Hekni i Madueki.

SRBIJA: V. Ilić - Rogan, Subotić, M. Ilić, Ergelaš - Stevanović, N. Stanković, Vasić - Lučić, Mitrović i Lazetić.

BONUS VIDEO: