Fudbal

LUDILO NA "OLD TRAFORDU" - HET-TRIK OD 90. MINUTA DO KRAJA: Umešao se VAR, ali Škot je ipak izveo ČUDO! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Skot Mektominej je novi heroj Mančester junajteda, ušao je u 87. minutu i sam izvukao pobedu svog tima nad Brentfordom.

Izvor: Profimedia

Čudo na "Teatru snova"! Kao u doba Ser Aleksa Fergusona Mančester junajted je u poslednjim momentima meča uspeo da preokrene i da pobedi Brentford 2:1, a trener Erik Ten Hag je tom pobedom verovatno sačuvao posao! 

Posle pogotka Jensena u 26. minutu vodio je Brentford sve do 93. minuta meča, a onda se pojavio spasilac "crvenih đavola". Skot Mektominej je na teren ušao u 87. minutu, a onda smo videli pravi šou. Prvi gol je dao već u 90. minutu, ali mu je taj pogodak poništen zbog ofajsada.

Kada je VAR završio proveru već u sledećem napadu Mektominej je postigao ogodak za 1:1 u 93. minutu, a onda je u sedmom minutu nadoknade preokrenuo na 2:1! Tako je defanzivni vezista digao Junajted na deveto mesto na tabeli.

U prvom meču dana Totenhem je iako sa igračem manje uspeo da pogotkom Van de Vena pobedi Luton 1:0 i preuzme čelo tabele. Everton se digao iz zone ispadanja pobedom 3:0 nad Bornmutom, a Čelsi je lagano savladao Barnli 4:1. Fulam je savladao Šefild junajted 3:1 i ostavio je "oštrice" na dnu tabele.

BONUS VIDEO: