Svaka čast!

LEPOTICA SMUVALA 50 GODINA STARIJEG FUDBALSKOG KRIMINALCA! Doživotno suspendovan, a ona mu je uteha! (FOTO)

Autor Marina Periškić

Klara Brazil uživa sa svojim izabranikom, 50 godina starijim fudbalskim kriminalcem.

Izvor: Instagram/clarabrasiloficial/printscreen

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Brazila Marko Polo Del Nero (82) u vezi je sa pedeset godina mlađom lepoticom Klarom Brazil (32), čije objave na društvenim mrežama fudbalske fanatike ne ostavljaju ravnodušnima. Influenserki očigledno ne smetaju ogromna razlika u godinama ni kriminaln i dosije koji ima Marko - on je već godinama na poternici u SAD, svojevremeno je kažnjen sa milion švajcarskih franaka, a na teret mu se stavljaju reketiranje, prevara i pranje novca. 

Ipak, romansa sa 50 godina mlađom lepoticom traje već nekoliko godina, na šta je Klara posebno ponosna. "Moja ljubav", napisala je ona nedavno u jednoj objavi na kojoj su slavili petu godišnjicu veze, a zajedničke fotografije na Instagramu jedina su prilika kada kontroverzni advokat i fudbalski radnik može da se vidi jer je zvanično u bekstvu! Ni to ga ne sprečava da živi veoma luksuzno, pa se često sa devojkom provodi na jahtama... Pogledajte kako izgleda Klara:

Njihov život najbolje može dase vidi na društvenim mrežama atraktivne Klare, koju prati čak 350.000 ljudi na Instagramu. Pored nekoliko zajedničkih fotografija tamo se mnogo češće mogu videti slike na kojima je sama - uglavnom oskudno odevena, u kupaćim kostimima ili tek nekoliko komada garderobe više od toga.

"Dobijala sam i još dobijam mnogo kritika, ali zauzeta sam drugim stvarima tako da nemam vremena da brinem o tome šta drugi misle o meni i mom životu", poručila je svojevremeno Klara i dodala: "Poštovana sam, voljena i jako srećna, briga me za ostale".

Što se tiče njenog izabranika, on je posebna priča... Bivši predsednik Fudbalskog saveza Brazila bio je član FIFA odbora, a kada su počela hapšenja u najvažnijoj fudbalskoj organizaciji hitno je morao da odleti u svoju zemlju. Iskoristio je priliku da podnese ostavku i na nekoliko meseci se pritaji, što mu nije u potpunosti uspelo.

U aprilu 2016. godine Marko Polo del Nero vratio se na mesto predsednika, da bi ga odlukom FIFA smenili 2017. godine jer je bio povezan sa velikim korupcijskim skandalom. Brazil nije napustio još od 2015. godine jer se boji hapšenja, ne pojavljuje se ni na utakmicana reprezentacije, kao ni u medijima. Godine 2018. FIFA  ga je doživotno suspendovala zbog uzimanja mita.

BONUS VIDEO: