Fudbal

LEVANDOVSKI U PREGOVORIMA SA ARAPIMA? Ovo bi mogla da bude poslednja stanica za Poljaka!

Autor Marina Periškić

Fudbaler Barselone Robert Levandovski mogao bi na kraju sezone da karijeru nastavi u Profesionalnoj ligi Saudijske Arabije, prenosi Dejli mejl.

Izvor: Profimedia

Fudbaler Barselone Robert Levandovski bi na kraju karijere mogao da pređe u saudijsku ligu, piše britanski "Dejli mejl". Iako je Poljak već odbio ponudu sa Bliskog istoka od kluba Abhe, Arapi još uvijek nisu izgubili interesovanje za jednog od najboljih napadača na svijetu. Britanci pišu da bi na kraju sezone Levandovski mogao da popusti i prihvati angažovanje u Profesionalnoj ligi Saudijske Arabije.

"Nikada nisam razmišljao o odlasku u Saudijsku Arabiju. Prije nego što je počela pandemija virusa korona postojala je ideja da se sa porodicom preselim u Sjedinjene Američke Države, ali to više nije u mojim planovima. Imam ugovor sa Barselonom još dvije godine, uz opciju da se produži na još 12 mjeseci, ovde mi je lijepo i zaista ne vidim razlog zašto bih mijenjao sredinu", rekao je zvanično najbolji fudbaler svijeta 2020. godine.

Poljski napadač trenutno ima ugovor sa Kataloncima do juna 2026. godine, ali odlučio je da intenzivije pregovara o ranijem napuštanju La Lige. Levandovski (35) je u Barselonu stigao 2022. iz Bajerna, a za katalonski klub je odigrao 55 utakmica i postigao je 39 golova i ostvario 12 asistencija.